116 Prodaja Stanova Koprivnica Trg Zlate Bartl Izvrsno

116 Prodaja Stanova Koprivnica Trg Zlate Bartl Izvrsno. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

Nekretnine Lenisce Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Najcool Nekretnine Lenisce Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

U Koprivnici Nicu Stanovi 74 Spremna Za Useljenje Grade Se Jos 142 Glas Podravine I Prigorja

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

U Zupaniji Cijene Kvadrata Penju Se Do 1700 Eura Stanovi Za Najam Nestaju Odmah Podravski

Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.. Na podovima je hrastov parket tzv.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten... Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Prodaja Stanova Coart

Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

U Zupaniji Cijene Kvadrata Penju Se Do 1700 Eura Stanovi Za Najam Nestaju Odmah Podravski

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Koprivnica Lenisce Garsonijera 30m2 Potpuno Namjesteno

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje... Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Na podovima je hrastov parket tzv. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

2

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Na podovima je hrastov parket tzv. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Pocetna Stranica Coart

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Na podovima je hrastov parket tzv. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Na podovima je hrastov parket tzv. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

Stan Koprivnica 26 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br... . Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Koprivnica Lenisce Garsonijera 30m2 Potpuno Namjesteno

Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!. Na podovima je hrastov parket tzv. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Koprivnica Lenisce Garsonijera 30m2 Potpuno Namjesteno

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!.. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

U Zupaniji Cijene Kvadrata Penju Se Do 1700 Eura Stanovi Za Najam Nestaju Odmah Podravski

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.

2

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

2

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje... Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

2

Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na podovima je hrastov parket tzv. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Razgovarali Smo Sa Strucnjakinjom Za Nekretnine Sto Se Zbog Pandemije Promijenilo U Prodaji Stanova I Kuca Na Koprivnickom Podrucju Epodravina Hr

Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

2

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Na podovima je hrastov parket tzv. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Na podovima je hrastov parket tzv.. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!.. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

2

Stan je na drugom katu održavane zgrade. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten... Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten.

Trosobni Stan Koprivnica Lenisce Index Oglasi

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata... . Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Stan je na drugom katu održavane zgrade... Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stanova Coart

Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.

Koprivnica 3s Stan 68m2 Garaza Parkiraliste Spremiste Top Lokacija Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Na podovima je hrastov parket tzv.. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Na podovima je hrastov parket tzv.. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

Stan Koprivnica 66 5 M2 Novogradnja Trg Zlate Bartl 3 Sobni Prodaja

Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br... Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

2

Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Na podovima je hrastov parket tzv. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u... Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.

Prodaja Stanova Coart

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.

2

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta... Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

Pocetna Stranica Coart

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten.. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Prodaja Stanova Coart

Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Www Njuskalo Hr Image W920x690 Nekretnine Stan

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Nekretnine Lenisce Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Stan je na drugom katu održavane zgrade.. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Koprivnica 3s Stan 68 M2 Garaza Parkirno Mjesto Spremiste

Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje... Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!.. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Stan je na drugom katu održavane zgrade.. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Na podovima je hrastov parket tzv. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata... Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Na podovima je hrastov parket tzv. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

2

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!

Nekretnine Lenisce Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Na podovima je hrastov parket tzv. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten.

Foto Investitori Niza Novih Zgrada U Koprivnici Kazu Nam Da Nece Spustati Cijenu Kvadrata Stana Zbog Korone Radije Cemo Iznajmljivati Epodravina Hr

Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta... Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Stan Koprivnica 26 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Na podovima je hrastov parket tzv. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade... Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

2

Na podovima je hrastov parket tzv.. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Na podovima je hrastov parket tzv. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.

Prodaja Stanova Coart

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten.

Razgovarali Smo Sa Strucnjakinjom Za Nekretnine Sto Se Zbog Pandemije Promijenilo U Prodaji Stanova I Kuca Na Koprivnickom Podrucju Epodravina Hr

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Na podovima je hrastov parket tzv. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.

Prodaja Stanova Coart

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru... Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

Koprivnica Lenisce Garsonijera 30m2 Potpuno Namjesteno

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.

2

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Na podovima je hrastov parket tzv. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

2

Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Na podovima je hrastov parket tzv.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Prodaja Stanova Coart

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011... Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je na drugom katu održavane zgrade.. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Položaj stana je na trgu zlate bartl, na lenišću, udaljen od bolnice, škole, vrtića, gimnazije, centra grada u prosjeku 5 minuta. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!.. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!. Stan je na drugom katu održavane zgrade.

2

Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje... Na podovima je hrastov parket tzv. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan je na drugom katu održavane zgrade. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto!

Stan Koprivnica 35m2 Prodaja

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Na podovima je hrastov parket tzv.. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Na podovima je hrastov parket tzv... Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u... Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan U Koprivnici Lenisce Trg Zlate Bartl 7 Index Oglasi

Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon... Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Prodajem trosobni stan na trgu zlate bartl 9, koprivnica, 2 kat, veličine 59,25m2 s dva parkirališna mjesta, loggiom (istok) i podrumskom prostorijom veličine 5 kvadrata. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite!. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011.

Stan 66 5 M2 Koprivnica Trg Zlate Bartl Lenisce Index Oglasi

Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten... Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.

2

Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stanovi koprivnica, kliknite i sigurno pronađite! Stan je na drugom katu održavane zgrade. Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje.

Koprivnica Lenisce Garsonijera 30m2 Potpuno Namjesteno

Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Ukupni broj katova 4 stambena površina 35,00 m² netto površina 35,00 m² godina izgradnje 2011. Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon.. Na podovima je hrastov parket tzv.

Pocetna Stranica Coart

Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Stan se prodaje potpuno namješten sa ugradbenim namještajem zbog čega je prostor maksimalno iskorišten. Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Na podovima je hrastov parket tzv. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih! Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje. Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br.

8093571ed6de40b6dce512ee4a018666 Pdf

Na prodaju stan u koprivnici, na trgu zlate bartl br. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kumičića i ulica braće radić, franje mraza i miklinovec, a u.

Nekretnine Lenisce Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje... Namještenost i stanje potpuno namješten broj parkirnih mjesta 1 balkon/lođa/terasa balkon. Stan je veličine 50 metara kvadratnih te se sastoji od hodnika, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, lođe i spremišta u podrumu veličine 5 metara kvadratnih!

Koprivnica 3s Stan 68m2 Garaza Parkiraliste Spremiste Top Lokacija Prodaja

Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru. Pruža razne mogućnosti za preuređivanje i pregrađivanje. Na podovima je hrastov parket tzv. Uz stan ide i jedno parkirno nenatkriveno mjesto! Stan ste dobrodošli pogledati prema dogovoru.. Seljački pod i pločice ispod kojih je podno grijanje.

Popular posts from this blog

Agencija Za Prodaju Nekretnina Novi Sad

Popisi Ormari Po Mjeri Dubrovnik Izvrsno

Krevet S Madracem 90X200